Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Djimon Tete. Ik ben een mediamaker, die Media, Informatie en Communicatie heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Al jaren ben ik bezig met van alles wat met media te maken heeft: het maken van filmpjes, meewerken aan producties en het schrijven van teksten. Dit is de reden geweest waarom ik voor deze opleiding heb gekozen.

Ik ben van vele markten thuis, daarom is de wereld van media zo interessant voor mij. Zo heb ik gewerkt aan de productie van video’s, maar heb ik ook aan de andere kant van de camera gestaan. Ik heb bijvoorbeeld meegedaan aan een reclamecampagne van Xite (Tv-zender) en figureerde ik in een aflevering van de televisieserie “Gebak van Krul”. Omdat ik in zoveel verschillende interesses heb, is eigenlijk alles leuk om te doen. Echter, is schrijven mijn favoriete bezigheid. Hier kan ik me het beste uiten.

Al jaren ben ik bezig met alles met de gamesindustrie, maar eigenlijk bedacht ik me nooit dat het een echte carrièremogelijkheid zou kunnen zijn. Tijdens mijn opleiding werd dit me duidelijk en werd dat mijn doel. Mijn droom is nog altijd om te werken in de gamesindustrie, aan welke kant dan ook.

Met alles wat ik doe, streef ik naar het beste resultaat. Ik blijf altijd mijn best doen, omdat ik niemand teleur wil stellen. Ik stel vragen, zodat ik mijn fouten kan minimaliseren en het werkproces van mijn collega’s efficiënter kan maken. Want wanneer een bedrijf efficiënt werkt, zijn de werknemers vrolijker.

Ik heb verstand van allerlei dingen, toch blijf ik me verdiepen in nieuwe onderwerpen. Ook probeer ik altijd meer te leren. Zo probeer ik beter te worden met Adobe Creative Cloud, maar ook met het opzetten van producties. Daarnaast probeer ik comfortabeler te worden voor de camera en in een-op-een situaties, om zo te leren presenteren.