Portfolio

Werkervaring:

HPB (Het PR Bureau)
Door een combinatie van weinig werkervaring en de coronapandemie, was het erg lastig om een baan te vinden. Gelukkig kwam ik dankzij een tip bij HPB terecht. Hier werkte ik als rechterhand voor het PR-team, waardoor ik onder andere persberichten vertaalde, zelf schreef en uitstuurde. Een van deze berichten is te vinden op Emerce.

Projecten:

Didn’t Ask Podcast
De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat we steeds minder met elkaar zijn gaan praten. Ikzelf had hier ook een beetje last van, soms wil je gewoon wat kwijt. Daarom besloot ik een podcast te starten, waarbij ik de populairste vragen van het internet op mijn manier beantwoord.


Djimon.Blog

Djimon.Blog
In mei 2020 ben ik begonnen met mijn eigen blog. Jaren gelden had ik er al eentje, maar door school schoof het project zich meer naar achter. Nu ik ben afgestudeerd en tussen banen zit, heb ik genoeg tijd om hier en daar wat verhalen te schrijven. Elke dinsdag, donderdag en zaterdag komt er een nieuw artikel online. Schrijf het in je agenda!


Donut Forget About Me
Als afstudeerproject in mijn laatste jaar van mijn opleiding, heb ik ervoor gekozen om een project te starten. Ik koos hierbij voor een blog over donuts. De van oorsprong Nederlandse snack die weer helemaal bezig is met een opmars. Daarom ben ik het land doorgetrokken op zoek naar de beste donuts van het land. Het resultaat zien?


Logo_Circle_Mini

Pigeon Patrol Podcast
Samen met een van mijn beste vrienden heb ik meerdere weken een podcast gedaan, de Pigeon Patrol Podcast. Samen spraken we over film, TV, games en nog veel meer. Wil je een van de afleveringen beluister? Dat kan uiteraard, zoek niet verder!

Stages:

Stage bij Talpa Fictie
Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Talpa Fictie. Hier werd ik aangenomen als schrijver voor het programma ‘Komt een man bij de dokter‘, een sketch-comedy programma te zien op SBS6. Mijn taak bestond uit het doen van research, het herschrijven en het bedenken van grappen die in het programma zouden passen.


16807256_1371246956231514_5862347177548431353

Stage bij XGN
Tijdens mijn stage bij de website XGN.nl heb ik verschillende artikelen schreven over: films, TV, games en tech.
Van nieuws tot reviews naar interviews, ik heb van alles gedaan.
Op mijn website zijn alle artikelen te vinden die ik tijdens mijn stagetijd heb geschreven.

Schoolopdrachten:

icon175x175

Samenwerking met Glamour
Bij dit project was het doel om de Glamour opnieuw uit te vinden om de doelgroep te verbreden. Bij dit project heb ik verschillende artikelen geschreven en meegewerkt aan de vormgeving van het tijdschrift. Een voorbeeld van deze teksten is mijn artikel over vreemde beauty behandelingen.


file_32052

Samenwerking met Zapp
Voor dit project moest er een nieuw educatief programma gemaakt en uitgewerkt worden voor de doelgroep van Zapp. Wij, mijn projectgroep en ik, ervoor gekozen om een programma te maken over het menselijk lichaam. Tim Legt Uit

Video’s die ik heb gemonteerd:

Grappige muziek video

Klokhuis: Achter de schermen bij metro Amsterdam

Documentaire teaser